Windows - 10 Pro

Windows 10 is je partner als je dingen gedaan wilt krijgen. Snel opstarten, een bekend maar uitgebreid startmenu en geweldige nieuwe manieren om taken uit te voeren. Je zult zeker wel waardering kunnen opbrengen.

Lees meer...
Aantal: 98655

Windows 10 Pro 32/64 bit Multilanguage Licentiesleutel (1 apparaat)


De licentiecode wordt automatisch verzonden via e-mail.

Dit product is een RETAIL  versie en geldig voor het activeren van zowel een 32- als 64-bits versies.

Met een Retail versie kun je je huidige Windows upgraden naar Windows 10 en je kunt een nieuwe installatie van Windows 10 activeren. 

 

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro? Dat systeem heeft in principe alles wat Windows 10 Home u te bieden heeft met echter een aantal extra’s als codering, extern inloggen en het aanmaken van virtuele machines. Windows 10 professional biedt wat men noemt zakelijke functionaliteit. Ook de beveiliging is meer dan in orde.

 

Optimale bescherming

Windows 10 Professional heeft ontzettend veel te bieden. Zo zijn de beveiligingsfuncties standaard ingebouwd. Dan moet u denken aan een firewall, internet beveiligingsmaatregelen en optimale bescherming tegen malware, virussen en ransomware. Windows 10 Pro biedt eenvoudig en buitengewoon flexibel beheer, waardoor je meer gedaan krijgt als ooit tevoren. De combinatie Windows 10 Pro met een nieuwe PC is helemaal een gouden combinatie, want in dat geval kunt u werken met digitaal handschrift, gezichtsherkenning en wordt gamen nog veel leuker. Want behalve dat de systemen van Windows met de tijd meegaan, geldt dit uiteraard ook voor de computers zelf.

 

Gebruik de digitale pen

Aanmelden ging nooit eerder zo snel, en dat zonder een wachtwoord te gebruiken. Dit doet u namelijk gewoon met gezichtsherkenning of een vingerafdruk. U bent meteen ingelogd en kunt meteen aan de slag. Het is ook mogelijk de digitale pen te gebruiken om zo notities te maken, te ondertekenen, schetsen en bewerken. In alles voelt de 10 Pro snel en vertrouwd aan. Met Microsoft Edge is voorts een snellere variatie van Internet Explorer toegevoegd. Tenslotte; uw bestanden zijn veiliger als ooit te voren als u gebruik maakt van bitlocker.

 

Specialist op het gebied van de verkoop van antivirus en virusscanners

Het is zeer verstandig dat u uw software bij ons aanschaft. Wij bieden betrouwbare software tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Onze kortingen kunnen oplopen tot wel 70 procent. Ons aanbod is bijzonder groot en alom staan we bekend als dé specialist op het gebied van de verkoop van antivirus en virusscanners. Bij ons staat de klant nog centraal, iets dat u aan onze prijzen af kunt lezen. Bovendien leveren wij uw software zo snel mogelijk na betaling.

Ronald 11-06-2020 17:49

Werkt perfect! Bedankt


Lavien 21-04-2020 15:08

Windows is nu weer geactiveerd.


Kevin 15-04-2020 22:55

werkt goed bedankt.


Johan 11-04-2020 17:34

Mijn Windows versie is geactiveerd bedankt.


Andre 05-04-2020 19:59

Ging allemaal zeer soepel. Geweldig.


5 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen