Windows - 10 Home

Windows 10 Home is je partner als je dingen gedaan wilt krijgen. Snel opstarten, een bekend maar uitgebreid startmenu en geweldige nieuwe manieren om taken uit te voeren, zelf op meerdere verschillende apparaten. Je zult zeker wel waardering kunnen opbren

Lees meer...
Aantal: 99021

Windows 10 Home 32/64 bit Multilanguage Licentiesleutel (1 apparaat)

De licentiecode wordt automatisch verzonden via e-mail. 

Dit product is een RETAIL  versie en geldig voor het activeren van zowel een 32- als 64-bits versies.

Met een Retail versie kun je je huidige Windows upgraden naar Windows 10 en je kunt een nieuwe installatie van Windows 10 activeren. 

 

Windows 10 Home

Of u nou een gevorderde gebruiker bent of een nieuwkomer die zoekt naar optimale ondersteuning, met Windows 10 Home vindt u precies wat u zoekt. Bovendien is er geen systeem te bedenken dat gebruiksvriendelijker is dan dit systeem van Windows. Windows 10 Home past zich bovendien altijd aan de omstandigheden aan.

 

Tal van nieuwe en sterk verbeterde functies

In essentie verschilt Windows 10 Home niet zoveel van de eerdere versies. Dit betekent ook meteen dat ook bepaalde oudere computers zonder enig probleem op dit programma kunnen draaien. Achter de eerste indruk gaan echter tal van innovaties schuil, want het systeem dat u koopt heeft tal van nieuwe en verbeterde functies gekregen. Nieuw is bijvoorbeeld Cortana, de assistent van Microsoft, terwijl Microsoft Edge de plek van Internet Explorer ingenomen heeft en geldt als de nieuwe internet browser. Bovendien haalt u een systeem in huis dat werkt met zowel gezicht als met vingerafdrukherkenning.

 

Games worden grafisch nog beter ondersteund

Ook is Continuüm beschikbaar. Dit is een tablet mode voor touch apparaten. Voorts is Windows Holographic nieuw; dit is een applicatieplatform dat speciaal ontwikkeld is voor een hololens en een databril. Ook al nieuw is DirectX 12. Met DirectX12 worden games grafisch nog veel beter ondersteund. Bovendien hebt u nu de mogelijkheid om Xbox One spellen op de computer of via het thuisnetwerk te spelen of te streamen. In z’n algemeenheid kan gesteld worden dat het systeem ook weer veiliger is en bovendien weer meer privacy biedt.

 

Toonaangevend, ook wat betreft de prijs

Het is buitengewoon de moeite waard om juist met ons zaken te doen. Wij durven ons ondertussen overigens prima toonaangevend te noemen in het verkopen van onder meer antivirus en virusscanners licenties. Ons aanbod aan software is bijzonder groot. Bovendien leveren wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen en kunnen we u kortingen bieden tot wel 70 procent. Nadat u uw software betaald heeft kunt u snel beschikken over uw software.

Hatty 05-12-2020 15:17

De eerste code die werdt gestuurd werkte niet, maar support lostte dat vrij snel op, zeer tevreden!


Sven 31-10-2020 10:41

Licentie onmiddelijk in mailbox per PDF.
Werkte zonder probleem bij activatie.


Jos 21-04-2020 15:11

Ik ben heel tevreden ook met de support afdeling.


5 sterren op basis van 3 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen