F-Secure

Min: €0 Max: €35

F-Secure staat bekend om de jarenlange ontwikkeling van baanbrekende beveiligingsoplossingen. Doordat dit al drie decennia lang gedaan wordt, worden er vandaag de dag tienduizenden bedrijven en miljoenen mensen optimaal beschermd. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat veel ondernemers u al voor zijn gegaan met dit innovatieve softwarepakket. Via GuardSoftware bestelt u de nieuwste licenties voor een aantrekkelijke prijs. Na het bestellen ontvangt u de benodigde licentiecodes, die 100% gegarandeerd werken, snel in uw inbox.

 

Profiteer van ongeëvenaarde ervaring endpoint bescherming

F-Secure verzekerd u van ongeëvenaarde ervaring endpoint bescherming, detectie en incidentrespons. Hierdoor worden zowel consumenten als bedrijven beschermt tegen geavanceerde cyberaanvallen, datalekken en ransomware-epidemieën. De technologie van deze software combineert de kracht van menselijke expertise met machine learning. Deze unieke beveiligingsaanpak wordt ook wel Live Security genoemd. De software is geschikt voor diverse besturingssystemen, namelijk Android, iOS, Mac OS X en Windows.

 

Optimaal beschermd tegen verschillende vormen van internetcriminaliteit

Internetcriminaliteit komt vandaag de dag in verschillende vormen vormen voor. Om wat voor soort internetcriminaliteit het ook gaat, u bent altijd verzekerd van optimale bescherming. Denk hierbij aan volledige beveiliging tegen virussen en spyware, deepguard blokkeert internetverkeer voor verdachte applicaties en browsing protection identificeert onveilige websites. Maar u bent ook beveiligd tegen identiteitsdiefstal, spam- en phishing-e-mailberichten worden direct geblokkerd en (kleine) kinderen worden beschermd door de door u ingestelde huisregels. Bent u overtuigd van de voordelen die deze beveiligingssoftware u te bieden heeft? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog eenvoudig uw bestelling. U kunt vertrouwen op een directe levering en de kortingen bij GuardSoftware lopen op tot 70%. De software van F-Secure werkt gegarandeerd en u haalt 100% legale licenties in huis. Heeft u op dit moment vragen over de software? De behulpzame klantenservice helpt u graag verder.


← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen