VPN F-Secure

Min: €0 Max: €35

In zowel de zakelijke omgeving als privéomgeving is het gebruik van VPN onmisbaar. Deze afkorting staat voor Virtual Private Network en met deze verbinding verbetert u op een efficiënte en gemakkelijke manier uw online vrijheid, privacy en veiligheid. Via GuardSoftware kiest u uit verschillende pakketten van F-Secure, geschikt voor één tot vijf apparaten. Voor hoeveel apparaten bent u op zoek naar Virtual Private Network software?

 

Zorg voor een veilige verbinding tussen het internet en uw apparaat

Met een VPN verbinding zorgt u ervoor dat uw computer en het internet veilig met elkaar in contact staan. Zodra u gaat internetten gebruikt u hiervoor een uniek IP-adres. Dit adres is vergelijkbaar met uw adres of telefoonnummer en kan hierdoor gezien worden als een persoonlijke identificatiecode van uw internetverbinding. Met een Virtual Private Network verbinding bent u online minder goed herkenbaar, waardoor uw online identiteit minder snel te achterhalen valt. Hierdoor zijn bestanden als creditcardgegevens, facturen, foto’s en andere persoonlijke bestanden optimaal beschermd en kunt u met een gerust hart surfen op het internet.

 

Kies uit verschillende licenties voor Windows, Mac, Android en iOS

De pakketten van F-Secure zijn beschikbaar in de vorm van licenties voor Windows, Mac, Android en iOS. Hierdoor kunt u ieder gewenst apparaat op ieder besturingssysteem maximaal beveiligen. Nadat uw bestelling voor een van de pakketten op deze pagina door is gekomen, bent u verzekerd van een directe levering. De kortingen lopen hoog op en ieder pakket van F-Secure werkt gegarandeerd. Iedere licentie uit het assortiment is 100% legaal en voor vragen kunt u terecht bij de snelle klantenservice. Stuur een e-mail of bereik een van de medewerkers iedere dag van het jaar tussen 09:00 uur - 21.00 uur. Installeert u binnenkort ook op uw computer de software van F-Secure?


← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen