Over ons

GuardSoftware is een toonaangevende partij in Nederland die volledig gespecialiseerd is in het verkopen van Antivirus en Virusscanners licenties. GuardSoftware heeft een divers assortiment van Antivirus en Virusscanners bijvoorbeeld McAfee tot Kaspersky, allemaal tegen een lage prijs.

De klant staat centraal bij GuardSoftware. Door onze klanten de zekerheid te bieden van een goed werkende code bieden we hen de mogelijkheid om het maximale uit hun aankoop te halen.

Er wordt bij elk gekocht product automatisch een handleiding naar het E-mailadres van de klant gestuurd om zo extra ondersteuning te bieden voor het installeren van het programma en het invoeren van de licenties.

GuardSoftware maakt het aanschaffen van software eenvoudiger en veel goedkoper. En dat is nodig ook. We zien snelle technologische ontwikkelingen.

Termen als Cloud, Big Data en Drones vliegen je om de oren. Maar de ontwikkeling in de aanbieding en levering van software is minder ver gevorderd dan we mogen verwachten.

GuardSoftware heeft besloten om dit aan te pakken. Met onze nieuwe website gaat het kopen van software sneller en gemakkelijker dan ooit. Wij helpen bedrijven door alle informatie die nodig is overzichtelijk aan te bieden.

Wij zijn uw specialist voor alle Antivirus en Virusscanner licenties. Met kortingen tot 70%. Een breed assortiment voor een fractie van de adviesprijs.

Door ons automatische leversysteem hebben wij de periode tussen het afronden van de betaling en het versturen van de software weten te verkleinen.

Ook zijn wij goed bereikbaar via [email protected] Heeft u vragen over onze producten en diensten? Dan staan wij u graag te woord. Maakt u gebruik van ons contactformulier dan komen wij zo snel mogelijk op uw vraag terug.

GuardSoftware | KvK 75327651 | Btw NL 002000020B86

← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen