Contact

Heeft u vragen over onze producten en diensten? dan staan wij u graag te woord via :

[email protected]e.nl 

Wilt u direct een antwoord hebben dan kunt u kijken of u uw vraag hieronder bij de veel gestelde vragen kunt terugvinden.


GuardSoftware | KvK 75327651 | Btw NL 002000020B86

 

 

 

 

1 FAQ
1.1 Hoe moet ik de gekochte licentiecode installeren?

Na de bestelling krijgt u automatisch een licentiecode en een link naar de de installatie instructies.

1.2 Krijg ik bij mijn bestelling een B.T.W factuur?

Na de bestelling krijgt u automatisch een factuur met B.T.W. via de mail geleverd.

1.3 Krijg ik ook de software via de post?

Nee, u krijgt de licentiecode gelijk via de mail waarmee u de software kan activeren.

1.4 Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Wilt u snel antwoord op uw vraag dan kunt u ons het beste bereiken via het ticketsysteem op onze website of rechtreeks via [email protected] U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op uw vragen, maar altijd op dezelfde dag.

1.5 Kunt u wat meer vertellen over de GuardSoftware

Onze licenties zijn uniek, dat houd in dat u bij meerdere bestellingen nooit 2 keer dezelfde codes krijgt. De codes zijn niet actief op andere computers. Met uitzondering van de virusscanners lopen de licenties niet af na een jaar.

1.6 Ik wil na recovery van mijn computer Office 2019 opnieuw installeren hoe moet ik dat doen?

Als u Microsoft Office later opnieuw moet installeren, hoeft u alleen maar naar http://www.office.com/myaccount te gaan ---- meld u aan bij uw Microsoft-account --- klik op de knop "Installeren" om te downloaden en te installeren. Let op Dit kan alleen bij GuardSoftware licenties die gekoppeld worden aan een Microsoft Account, dit zijn de versies met een *

1.7 Ik krijg een foutmelding bij het activeren van Office

Via onderstaande link kunnen de meeste activeringsproblemen opgelost worden: 

Office activeringsproblemen oplossen

De meeste activering problemen komen voor omdat er nog een oude versie van Office op de computer aanwezig is, ook komt het voor dat de firewall of virusscanner de activatie tegen houden.

Voor hulp kunt u mailen naar:

[email protected]

1.8 Waarom heb ik mijn bestelde licentie nog niets ontvangen ?

Waarschijnlijk is de licentiecode in uw ongewenste mailbox terecht gekomen of heeft u bij de bestelling een verkeerde e-mailadres genoteerd.

1.9 Hoe zit het met updates van deze licenties?

Nieuw of gebruikt, dat maakt geen verschil. In het geval van updates of garantie wordt alle software gelijk behandeld. Gebruikte software behoudt zijn status en wordt dus door de fabrikant automatisch geüpdatet.

1.10 Vervallen de Windows licenties na een bepaalde periode?

Onze licentiecodes vervallen niet na een bepaalde periode, wel kan het voorkomen dat Microsoft oude Windows versies niet meer ondersteund.

1.11 Is een antivirus nog noodzakelijk in 2019?

Er gaat geen week voorbij of er verschijnt wel ergens een bericht over een bedrijf dat ten prooi is gevallen van een of ander obscuur hackerscollectief, een nieuw virus dat de ronde doet of  miners die de pc’s van niets vermoedende gebruikers geïnfiltreerd hebben en die in zetten om cryptocurrency te minen. Maar heb je nu echt nog een antivirus nodig in 2019? Of maakt het niets uit?

1.12 Waarom is antivirus software nodig?

Het internet is de afgelopen jaren zodanig geëvolueerd dat we niet enkel te maken krijgen met virussen, maar steeds vaker met malware. De meeste antivirus programma’s beschermen jouw pc hier ook tegen, maar waar virussen vaak het doel hadden om jouw computer volledig om zeep te helpen, installeert malware zich vaak in de achtergrond en heb je het veelal niet door dat er iets misloopt met je computer, hoogstens dat hij wat trager begint te werken.

1.13 Maar ik ben toch al beschermd door de ingebouwde bescherming in Windows 10?

Ja en nee… Voor Microsoft is veiligheid enorm belangrijk en daarom hebben ze twee tools meteen in Windows 10 ingebouwd. Heb je de update naar het laatste besturingsysteem nog niet gedaan? Begin hier dan alvast mee. In Windows 10 heb je immers Windows Firewall & Windows Defender om je veilig te houden en er worden niet veel resources van jouw systeem gevraagd. Daarnaast zorgt Windows op regelmatige basis voor updates zodat je ten allen tijde beschermd bent.

← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen