AVG TuneUp 2020

Min: €0 Max: €5

Helaas behoren fouten, crashes en vastlopers tot de dagelijkse frustraties van ondernemers en particuliere gebruikers. Om deze problemen te voorkomen en uw computer of laptop optimaal te laten functioneren, mag een kwalitatief goede antivirus natuurlijk niet ontbreken op uw device. Een van de beste en populairste softwarepakketten zijn die van AVG TuneUp 2020. Uw computer wordt met deze antivirus wekelijks geoptimaliseerd en u geniet 24 uur per dag, zeven dagen per week van betere prestaties. Het register wordt automatisch opgeschoond en onderhouden, zodat browsersporen, permanente cookies, cachebestanden en achtergebleven bestanden niet langer meer op uw computer of laptop voorkomen.

 

Uw computer laat u weer presteren als nieuw

Met AVG TuneUp 2020 weet u zeker dat uw computer weer presteert als nieuw. De slaapmodustechnologie verbetert de snelheid en prestaties van device en opslagruimte wordt vrijgemaakt door Browser Cleaner en Disk Cleaner. Software die u niet langer nodig hebt wordt door AVG TuneUp verwijderd en overbodige bestanden worden verwijderen. Daarnaast worden de programma’s waar u regelmatig mee werkt continu bijgewerkt. Ontvangt u graag meer informatie over de software? U bereikt de kundige klantenservices 365 dagen van het jaar tussen 09:00 uur en 21:00 uur.

 

Ongewenste software wordt veilig verwijderd met behulp van Software Uninstaller

Ongewenste software, ook wel bloatware, komt op vrijwel iedere computer voor. AVG TuneUp zorgt ervoor dat deze software tijdig wordt gedetecteerd en verwijderd ongewenste software veilig en snel. Ontvang gratis prestatietips voor pc, Mac en Android, profiteer van meer ruimte, snelheid en batterijduur voor uw Android-apparaten en meer ruimte op uw Mac. Overtuigd van de voordelen die AVG TuneUp 2020 u te bieden heeft? Bestel de software extra voordelig via GuardSoftware en verzeker uzelf van software die gegarandeerd werkt. Iedere licentie is 100% legaal en de bijbehorende licentiecode ontvangt u na het bestellen in uw inbox. Heeft u vragen over onze producten en diensten? dan staan wij u graag te woord. Maakt u gebruik van ons contactformulier dan komen wij zo snel mogelijk op uw vraag terug.


Geen producten gevonden...

← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen