PC TuneUp

Min: €0 Max: €5

Voor veel ondernemers en particuliere gebruikers biedt PC TuneUp een fijne uitkomst. Gebruikt uw computer intensief, dan weet u als geen ander dat deze na verloop van tijd kan verslechteren op het gebied van de prestaties. Schoon uw pc op, los problemen op en maak uw pc sneller en bestel deze handige software via GuardSoftware. Door het gebruik van de software presteert uw (oude) pc weer als nieuw. Maak opslagruimte vrij met Disk Cleaner en Browser Cleaner en verbeter de prestaties, zelfs in slaapmodus.

 

Volledig automatisch onderhoud door PC TuneUp software

Een groot voordeel van PC TuneUp software, is dat automatisch onderhoud voor u wordt uitgevoerd. U maakt uw Windows-pc sneller en u verwijderd eenvoudig en snel software die u niet nodig hebt. Door overbodige bestanden te verwijderen maakt u direct meer ruimte vrij en u kunt eenvoudig de programma’s automatisch bijwerken waar u wel gebruik van maakt. Uw computer wordt wekelijks geoptimaliseerd door de software, waardoor fouten, crashes en vastlopers verleden tijd zijn. Geniet 24 uur per dag, 7 dagen per week van een goed functionerende computer en bestel vandaag nog de software.

 

Schijfruimte vrijmaken en oude bestanden opschonen met deze handige software

Nadat de software op uw computer is geïnstalleerd, kan het onderhoud starten. Hierdoor worden achtergebleven bestanden, cachebestanden, permanente cookies en browsersporen opgeschoond en hierdoor wordt er schijfruimte vrijgemaakt. Hierdoor merkt u direct dat het opstarten van uw computer sneller verloopt en dat games minder snel haperen. En deze frustratie voorkomt u in alle gevallen het liefste, nietwaar? U bestelt de software via GuardSoftware met een aantrekkelijke korting en voor vragen over bijvoorbeeld de installatie kunt u 365 dagen per jaar contact opnemen met de behulpzame klantenservice. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd advies op maat verwachten voor uw vragen.


Geen producten gevonden...

← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen