Microsoft - Office 2019 Pro*

Office 2019 Pro Plus bestellen bij Guardsoftware. Koop bij ons zonder maandelijkse kosten. Bestel nu uw pakket met kortingen tot 70%! *Het voordeel van deze versie is dat u Office weer kan herinstalleren na bijvoorbeeld een systeemherstel.

Lees meer...
Aantal: 34
Stukprijs: €0,00 /
 • Deze versie werkt alleen op een computer met Windows 10:

  Inhoud:
 • Word 2019,
 • Excel 2019,
 • PowerPoint 2019,
 • OneNote 2019,
 • Outlook 2019,
 • Publisher 2019,
 • Access2019
 • Skype for Business

 

 

Office 2019 Pro Plus

Het bijzonder uitgebreide en geavanceerde Office 2019 Pro Plus pakket is beschikbaar voor apparaten die werken met Windows 10. Het zeer uitgebreide pakket is in alle talen beschikbaar en na aankoop van uw licentie bent u levenslang geactiveerd. Door eenmalige aankoop in onze zeer voordelige webshop blijft u gevrijwaard van allerlei dure abonnementen.

 

Veel veranderd én verbeterd ten opzichte van de vorige Pro versie

Office 2019 Pro Plus bestaat uit Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access en Skype for Business. Meer is er eigenlijk ook niet te wensen. Ten opzichte van de vorige Pro programma’s van Office is er heel erg veel veranderd en vooral ook verbeterd. Zo profiteert u door de aankoop van Office 2019 Pro van extra Morph en Zoom functies. Ook Excel biedt een aantal interessante en handige formules, grafieken en ook analysetools. Bovendien kunt u als u besluit dit Office pakket te kopen gebruik maken van Microsoft Translator, terwijl ook gloednieuwe tools als Read Aloud en Tekst Spacing voor u beschikbaar zijn. Het maakt het Office pakket nog completer dan het al was en biedt u nog meer toepassingsmogelijkheden. Uiteraard koopt u ook dit pakket voor de scherpst mogelijke prijs in onze webshop.

 

Wij leveren u de software zo snel mogelijk na uw betaling

Behalve genoemd Office pakket hebben wij u overigens nog heel veel meer te bieden. Niet voor niets mogen wij ons toonaangevend noemen op het gebied van de verkoop van antivirus en virusscanners licenties. Wat ons verder nadrukkelijk onderscheidt is dat wij de klant de absolute zekerheid bieden van een code die goed werkt, waarmee we iedereen de mogelijkheid geven om echt het maximale uit elke aankoop te halen. Wij maken de aankoop van software ook voor u gemakkelijk en goedkoper. Bij ons koopt u producten met kortingen tot wel 70 procent en wij leveren u de gewenste software altijd op zo kort mogelijke termijn nadat u betaald heeft.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen