Apple - Office 2019 voor Mac

Deze versie werkt alleen op een Mac computer.
De nieuwste Office 2019 Mac koopt u makkelijk en snel online bij GuardSoftware voor de beste met kortingen tot 70%. Bestel nu!

Aantal: 987

Met Office 2019 Mac* krijgt u meer gedaan binnen dezelfde tijd. Door hulpmiddelen als Hardop voorlezen en Tekstafstand werkt u gemakkelijker met uw inhoud en afleidingen worden geblokkeerd door de Focusmodus. U schrijft foutloze teksten met Microsoft Word, met Postvak IN met prioriteit worden minder belangrijke e-mails uit de weg gezet en met PowerPoint 2019 maakt u overtuigende en professionele presentaties. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van functionaliteiten waar u met de software van profiteert. Via GuardSoftware bestelt u de licentie voor een aantrekkelijke korting.

 

Microsoft Office 2019 Home & Business Mac is een eenmalige aankoop

Hoge kosten voor uw onderneming of voor privégebruik zijn met Microsoft Office Home & Business Mac verleden tijd. U schaft de licentie eenmalig aan en kunt vervolgens onbeperkt gebruik blijven maken van de licentie. De enige vereiste is een pc of laptop die draait op macOS of Windows 10.Deze versie wordt gebonden aan uw Microsoft account en kan daarom weer opnieuw geïnstalleerd worden bij bijvoorbeeld een systeemherstel. Microsoft Office Home & Business Mac bevat klassieke 2019-versies van Word, Excel en PowerPoint en zijn hierdoor erg eenvoudig in het gebruik ervan.

 

Bestel de software via GuardSoftware

Zowel ondernemers als consumenten weten de licenties van GuardSoftware al te vinden. En dat is natuurlijk niet voor niets. U profiteert van een scherpe korting, de software werkt gegarandeerd en u bent verzekerd van een directe levering. Na het plaatsen van een bestelling worden de benodigde codes namelijk direct naar uw inbox gestuurd. Heeft u vragen over de installatie, wilt u meer weten over de software of zijn er overige vragen? Onze snelle klantenservice denkt graag met u mee als u contact opneemt.

Ward 21-10-2020 09:39

Goed product, goede prijs en fantastische klantenservice (had wat hulp nodig bij de installatie).


Jos 14-04-2020 23:37

Goed product, eenvoudige installatie


Hans.J 11-04-2020 16:50

Al meerdere malen een licentiecode gekocht
Het is binnen 5 minuten geregeld en werk altijd.


5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen