Microsoft - Office 2016 Thuisgebruik en studenten

Deze versie werkt alleen met een Windows computer :

Office 2016 voor thuisgebruik en studenten voor pc bevat :

Microsoft Word 2016
Microsoft Excel 2016
Microsoft Powerpoint 2016


Iedere taal is instelbaar voor het installeren

Lees meer...

Gaat uw zoon of dochter binnenkort studeren of begint u aan een nieuwe studie? In beide gevallen is de aanschaf van Microsoft Office 2016 thuisgebruik en studenten een verstandige keuze. De software is geschikt voor één apparaat en na de installatie kan er sneller en effectiever worden gewerkt met behulp van Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft OneNote. Schrijf een foutloze scriptie, maak eenvoudig notities tijdens een hoorcollege, voor complexe berekeningen snel uit en maak professionele presentaties waarmee iedere opdracht goed verdedigd kan worden. En, minstens zo belangrijk, met de sjablonen in Word en Excel of de schermbrede PowerPoint-sjablonen brengt uw ideeën in presentaties krachtig over op medestudenten of docenten.

 

Profiteer van een eenmalige aankoop

De Microsoft Office 2016 thuisgebruik en studenten hoeft u slechts eenmalig aan te schaffen voor uw pc. (Hoge) abonnementskosten zijn hierdoor verleden tijd en communiceren met studenten en/of docenten verloopt vele malen gemakkelijker. U benadert en bewerkt alle bestanden in de cloud via OneDrive en doordat de licentie permanent is, hoeft u uzelf er niet aan te herinneren om deze te verlengen. Wel zo handig, toch?

 

Bij GuardSofware bent u verzekerd van gegarandeerde werking

Bent u overtuigd van de voordelen die deze software van Microsoft u te bieden heeft? Bestel in dat geval vandaag nog het Office pakket via GuardSofware. Na het bestellen wordt de benodigde licentiecode directe geleverd in uw inbox en u profiteert van hoge kortingen tot 70%. De code werkt gegarandeerd en iedere licentie is 100% legaal. Kunt u hulp gebruiken bij de installatie of heeft u vragen over de Microsoft Office 2016 Thuisgebruik & Student software, voordat u een bestelling plaatst? 365 dagen per jaar staat de behulpzame klantenservice u graag te woord tussen 09:00 uur en 21:00 uur.

Rik 10-05-2020 09:13

Vorige week op windows geïnstalleerd. Ging niet helemaal goed, maar dat kwam doordat ik de code verkeerd had ingetikt. Prima geholpen door de helpdesk van Guardsoftware ('s avonds).


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen