Microsoft - Office 2016 Professional Plus

Koop Office 2016 Professional plus bij ons zonder maandelijkse kosten. Bestel nu uw pakket met korting tot 70%!

Lees meer...
Aantal: 3

Office 2016 Professional Plus is een totaalpakket, bestaande uit:

  • Microsoft Publisher 2016
  • Microsoft Access 2016
  • Microsoft Outlook 2016
  • Microsoft Word 2016
  • Microsoft Excel 2016
  • Microsoft Powerpoint 2016
  • Microsoft Lync 2016

Microsoft Office 2016 Professional Plus is geschikt voor één PC en
werkt alleen op een Windows computer.

 

Office 2016 Professional Plus

Office 2016 Professional Plus bevat alle welbekende Microsoft Office programma’s om sneller en efficiënter te kunnen werken. Doordat u uw documenten met behulp van OneDrive op kunt slaan in de cloud, heeft u waar dan ook (ter wereld) toegang tot deze bestanden. De Professional Plus software is geschikt voor één apparaat en voor zowel privégebruik als voor bedrijven een uitstekende keuze. Er is minimaal 2 GB RAM en minimaal 3,0 GB schijfruimte vereist om de software goed te kunnen laten draaien en u heeft voor de Office software minimaal Windows 7 (of hoger) nodig.

 

Maak gebruik van de meest uitgebreide Professional Plus versie

Met Office 2016 Professional Plus bent u verzekerd van de meest uitgebreide Professional Plus versie. Uiteraard werkt u, na de installatie, eenvoudig met programma's als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Maar ook programma’s zoals Access, OneNote en Publisher zijn onderdeel van de software. Dit zorgt ervoor dat u vele werkzaamheden sneller en beter gedaan krijgt. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar? U zorgt ervoor dat iedere tekst foutloos wordt met behulp van Word, u maakt eenvoudig (belangrijke) notities met OneNote, met Excel voert u complexe berekeningen uit en u maakt de mooiste presentaties met PowerPoint. U heeft de keuze uit diverse templates, zodat u met ieder programma uitstekend uit de voeten kan.

 

Het Professional Plus pakket van Office schaft u eenmalig aan

U wilt natuurlijk voorkomen dat u hoge abonnementskosten heeft zodra u de Professional Plus software aan gaat schaffen. Het Professional Plus pakket van Office hoeft u daarom maar eenmalig aan te schaffen voor een Mac of pc. Doordat de licentie permanent is, voorkomt u dat u uzelf hoeft te herinneren dat deze verlengd moet worden. De Office software bestelt u bij GuardSofware eenvoudig en snel. Nadat u de software online heeft bestelt, ontvangt u de licentiecode van de software snel in uw inbox en kunt u direct aan de slag met de installatie. Daarnaast profiteert u bij GuardSoftware van hoge kortingen, die in veel gevallen oplopen tot wel 70%. U bent verzekerd van software die gegarandeerd werkt en alle licenties zijn 100% legaal.

Voor meer informatie of vragen over de software helpt de behulpzame klantenservice u graag verder. Het team staat 365 dagen per jaar voor u klaar tussen 09:00 uur en 21:00 uur. Schaft u binnenkort de Professional Plus software aan?

Ben 18-04-2020 18:01

Zonder problemen geinstalleerd.


Nancy.S 15-04-2020 21:38

Snel binnen en zonder problemen geinstalleerd


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen