Microsoft - Office 2016 voor Mac

Deze versie werkt alleen op een Mac computer.

Office 2016 Mac koopt u makkelijk en snel online bij GuardSoftware voor de beste prijs! Standaard, Pro of Mac met kortingen tot 70%. Bestel nu!

Lees meer...
Aantal: 1000

Office thuisgebruik en zelfstandigen 2016 is de beste optie als u Office zonder abonnement wilt gebruiken.
U hoeft dit product maar één keer te kopen en u kunt Office offline op één computer installeren zonder dat u bestanden in de cloud hoeft op te slaan.

*Deze versie wordt gebonden aan uw Microsoft account en kan daarom weer opnieuw geinstalleerd wordenbij bijvoorbeeld een systeemherstel.

Inhoud:

Word 2016
Excel 2016
Powerpoint 2016
Outlook 2016

 

Office 2016 Mac

Hebt u een Mac met minimaal csx 10.12 en zoekt u een Office pakket dat u zowel thuis en als zelfstandige prima kunt gebruiken? Dan bent u duidelijk op zoek naar Office 2016 Mac. Dit pakket voor de Mac geldt ook meteen als een van de meest uitgebreide pakketten voor Microsoft Office, speciaal voor de Mac. Bij het pakket dat u koopt is Microsoft Outlook inbegrepen.

Het Office pakket voor de Mac is uiteraard volledig compatible met die voor Windows en nooit eerder was het delen van bestanden en online samenwerken zo gemakkelijk. Niet voor niets is Office al meer dan een miljard keer op de Mac en de computer geïnstalleerd. Samenwerken is na de installatie van Office 2016 Mac voor en met iedereen mogelijk op die momenten die u wilt en op de manier die u wenst. U bent bovendien in de gelegenheid om met dit Office programma bestanden te delen met Windows Live, One Drive en SharePoint.

Wilt u gebruik maken van dit Office pakket voor op uw Mac, dan is tenminste een 1 Ghz, x86 of x64-bits processor noodzakelijk. Daarnaast is een geheugen nodig van minimaal 2 GB RAM en is 3.0 GB beschikbare schijfruimte op de harde schijf een voorwaarde. Het beeldscherm dient een resolutie te hebben van 1024 x 768. Voldoet uw Mac aan deze voorwaarden, dan is er amper een beter Office pakket voor uw Mac voor te stellen.

Behalve voor Office 2016 Mac zijn wij uw partner op het gebied van het aanschaffen van online software. Wij bieden u betrouwbare licenties en aantrekkelijke kortingen die wel op kunnen lopen tot 70 procent. Bij ons bestelt u telkens goedkope serienummers, ook voor de best denkbare antivirusprogramma’s. Op deze manier beschermt u uw apparaten tegen zeer schadelijke programma’s. Direct na uw betaling krijgt u uw licentienummer geleverd en kunt u uw product downloaden en installeren. U bent bij ons aan het juiste adres voor antivirus, besturingssystemen, kantoorsoftware, VPN en PC tune-up.

Rik 10-05-2020 09:14

Binnen 5 minuten na bestelling de email ontvangen. En daarna probleemloos op iMac geïnstalleerd. Werkt als een zonnetje.


Dirk 05-03-2020 20:25

Zonder problemen geinstalleerd.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen