Norton - Norton 360 Deluxe 2020-3pc/1Jaar

Officiële Norton™ antivirusbescherming nu met kortingen tot 70%. Miljoenen gebruikers wereldwijd zijn u al voorgegaan. Bestel nu het beste van Norton.

Lees meer...

NORTON 360 Deluxe Abonnement voor 3 apparaten met automatische verlenging biedt krachtige bescherming voor uw apparaten en online privacy, allemaal in één oplossing. Je pc's, Macs®, tablets en smartphones worden beschermd tegen virussen, ransomware, phishing en andere online bedreigingen terwijl je online bankiert, winkelt en surft.

Koop nu voordelig bij Guardsoftware.nl

 

Norton 360 Deluxe

Wie geïnteresseerd is in een Norton aanbieding en altijd alleen maar de beste software wil kopen tegen de laagste prijs, is onze webshop zonder enige twijfel een aanrader. U koopt er alleen betrouwbare software met fikse kortingen die op kunnen lopen tot soms wel 70 procent.

 

Veilig online

Een ding is zeker, met Norton 360 Deluxe bent u veilig bij alles wat u online onderneemt. Dat geldt voor zowel u als uw gezin. Norton biedt verschillende beschermingslagen voor je apparaten en voor je online privacy. Ook biedt het oplossingen voor heel het gezin, en dat praktisch vormgegeven in een en dezelfde oplossing. Wat Norton 360 Deluxe zo bijzonder maakt? Bijvoorbeeld de realtime bescherming tegen bedreigingen die geboden wordt en met antivirus bescherming tegen niet alleen al bestaande bedreigingen, maar ook nieuwe en minder bekende, opkomende bedreigingen. Ook worden al uw persoonlijke en financiële gegevens altijd optimaal beschermd als je online gaat.

 

Zonder logboekregistratie

Met Norton 360 Deluxe gebuikt u Secure VPN, iets dat veilig en anoniem surfen heel erg goed mogelijk maakt. U surft dan zonder logboekregistratie. Er wordt in dit kader gebruik gemaakt van versleuteling van zoals men dat noemt ‘bank kwaliteit’. Natuurlijk biedt Norton ook ouderlijk toezicht. Op die manier kunnen uw kinderen altijd veilig online zonder dat ze geconfronteerd worden met ongewenste content. Ook wachtwoordbeheer is bij Norton 360 Deluxe in de juiste handen. Norton biedt u tools om de wachtwoorden en bijvoorbeeld creditcardgegevens op een veilige wijze op te slaan en te beheren. Tenslotte geniet u 50GB cloud back-up voor uw computer en krijgt u er ook Safe Cam voor uw PC bij.

 

Betrouwbare software

Voor alleen de beste en meest betrouwbare software kunt u prima in onze webshop terecht. Als toonaangevend op het gebied van de verkoop van antivirus en virusscanner licenties weten wij wat u zoekt en wat betrouwbaarheid is. U koopt bij ons altijd tegen de scherpste prijs en krijgt uw software zo snel mogelijk na uw betaling geleverd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen