McAfee - Internet Security 2021 1pc/1jaar

Veilig inloggen om online te bankieren kan met ons dataversleutelingssysteem McAfee Internet Security . Bestel hier uw licentie met kortingen tot 70%!

Lees meer...
  • Vanaf het moment dat je inlogt om online te bankieren, start ons  dataversleutelingssysteem
  • Voor een betere beveiliging worden sterke wachtzinnen tot wel 255 tekens gecreëerd én herinnerd
  • Anti-phishing filters beschermen jouw online bankieren beter tegen hackers
  • 1PC of Laptop

 

Beschik op een veilige manier over je gegevens op je tablet, desktop of mobiel, altijd en overal. Belangrijke bestanden worden in je PC versleuteld en beveiligd in digitale kluizen. Vergrendel je toestel waar en wanneer je wil, en wis persoonlijke gegevens in geval van diefstal

 

KLIK HIER VOOR DE INSTALLATIE INSTRUCTIES

 

McAfee Internet Security

Door te kiezen voor de producten van McAfee weet u zich online op de best mogelijke wijze beveiligd tegen alle dreigingen die continu op de loer liggen. Voor een leuke McAfee aanbieding doet u er verstandig aan zeer regelmatig onze webshop te bekijken. In onze webshop vindt u toch al steeds de beste producten met zeer aantrekkelijke en hoge kortingen, oplopend tot soms wel 70 procent.

 

Meer dan alleen antivirus

Met McAfee Internet Security haal je meer dan alleen antivirus in huis, iets dat ten onrechte nog wel eens verondersteld wordt. McAfee biedt namelijk alle mogelijke beveiliging en privacy oplossingen die denkbaar zijn en dat voor alle verbindingsvormen. Of het nu gaat om de veiligheid en de privacy van uzelf, uw gezin of als u een kleinere onderneming heeft, met McAfee Internet Security ben je altijd veilig. Of zoals de aanbieder het zelf altijd zo helder omschrijft; uw toestellen, privacy en identiteit worden alleen op de beste manier beschermd.

 

Heerlijk overzichtelijk in een abonnementsvorm

McAfee biedt u de oplossing voor ransomware, malware, spyware, phishing en anti-virus. En dat dus niet alleen voor uw computers, maar ook voor uw mobiele apparaten. En dat kan bij McAfee Internet Security allemaal ondergebracht worden in een abonnementsvorm. Met McAfee Total Protection bent u verzekerd van de beste antivirus en identiteitsbescherming voor al uw computers, telefoons en tablets, heerlijk overzichtelijk ondergebracht in een abonnement. McAfee LiveSafe geldt daarentegen als de ultieme beveiligingstool als het gaat om antivirus, uw identiteit en uw privacy. Met McAfee Small Business hoeft u zich geen enkele zorgen meer te maken over de beveiliging van uw onderneming. Hierdoor kan McAfee simpelweg altijd maatwerk bieden, en altijd voor een passende beveiligingsoplossing zorgen.

 

De scherpste prijs

Als toonaangevende partij als het gaat om de verkoop van antivirus en virusscanner licenties, bieden wij u software aan tegen steeds de scherpste prijs. Wij staan bekend om de hoge kortingen die we u aan kunnen bieden en zorgen ervoor dat u snel na uw betaling al over de door u gewenste software kunt beschikken. In ons vindt u gewoon de meest betrouwbare partner in de markt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen