Kaspersky - Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security 2020 besteld u makkelijk en snel online bij GuardSoftware voor de beste prijs! Bestel nu met kortingen tot 70%!

Lees meer...
Stukprijs: €--,-- /

Kaspersky internet Security 2020 

 

Kaspersky Internet Security 2020 voor 1 jaar

 

  • Verdedigt tegen virussen, spyware en andere mailware
  • Bewaakt privacy en persoonlijke gegevens
  • Biedt beveiliging tijdens internetbankieren
  • Beschermt kinderen op pc of Mac
  • Vergemakkelijkt beveiliging met eenvoudig online beheer
  • Installatie op 3 apparaten (Windows, Mac, Tablet, Smartphone)

 

Kaspersky Internet Security 2020

  • 1 jaar, 3 apparaat Activeringscode
  • 12 maanden garantie

***Installatie instructies krijgt u via de mail***

 

 Processor Required  1 GHz or more
 Memory Required  1 Go (32 bits) or 2 Go (64 bits)
 Hard Disk Space Required  800 Mo d'espace disponible sur le disque  dur
 Operating System  Windows  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP
 Operating System MAC  OS X 10.9 - 10.11
 Android  Android 4.0 or version supérieure
 iOS  iOS® 8.0 or version supérieure 5
 Windows Phone  Windows Phone® 85

 

Kaspersky Internet Security

Natuurlijk wilt u alleen op de best denkbare beveiligd worden als het gaat om uw activiteiten op uw computer. Met Kaspersky Internet Security koopt u pure kwaliteit, want het is de meest geteste en ook meest bekroonde beveiligingssoftware die er beschikbaar is. Met de producten van Kaspersky geniet u telkens weer optimale bescherming en dat op een heel breed vlak.

 

Specifieke wensen

Uiteraard kiest u dat pakket dat aansluit bij uw specifieke wensen. U kunt uw beveiliging zo uitgebreid mogelijk maken, wat dat betreft kan maatwerk beveiliging geleverd worden. En dat is wat u en de gebruikers van computers in het algemeen ook nadrukkelijk zoeken. Kaspersky Internet Security biedt eigenlijk alles wat u maar kunt wensen op het gebied van beveiliging en verantwoord gebruik van uw PC. Zo geniet u bescherming tegen virussen, ransomware en wordt er beveiligd op een wijze die de computer op geen enkele wijze zal vertragen.

 

Zeer gebruiksvriendelijk

De beveiliging van deze toonaangevende speler in de beveiligingswereld valt op door de mate van gebruiksvriendelijkheid en is in staat uw apparaten in elke gewenste combinatie op de beste manier te beveiligen. U voorkomt webcam spionage en kunt prima uw browsegeschiedenis verbergen voor zowel uw computer als uw Mac. Ook phishing wordt geblokkeerd en ook online financiële transacties worden op de best mogelijke wijze beveiligd. U zorgt bovendien dat uw kinderen geen ongewenste content te zien krijgen en ook het plaatsen van een gps-tracker op de computer, Mac en andere mobiele apparaten is prima mogelijk.

 

Wachtwoorden en back-ups

Ook naar het beheer van uw wachtwoorden heeft u met deze aanbieder geen omkijken meer. U slaat ze op en synchroniseert ze voor de toegang vanaf de computer, Mac en ook je mobiele apparaten. Bovendien worden – niet onbelangrijk- back-ups van je dierbare foto’s en van uw muziek en bestanden op uw PC gemaakt. U schaft dit systeem uiteraard bij ons aan. Waarom? Omdat wij u de beste software bieden tegen de meest voordelige prijzen en met de hoogste kortingen. Ons aanbod is divers en bijzonder groot. Daarnaast zijn we trots dat we toonaangevend genoemd worden op het gebied van de verkoop van virusscanners en anti-virus licenties.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen