Min: €0 Max: €90

Microsoft Office kopen doet u uiteraard in de webshop van GuardSoftware. Dit is dé software waar u eenvoudig bestanden mee maakt, waar u communiceert met medewerkers en uitstekend werk mee levert. Naast dat de licenties op deze pagina geldig en geschikt zijn voor iedere onderneming, mag u ze ook privé gebruiken. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat veel mensen u al voor zijn gegaan. U profiteert van hoge kortingen en na het plaatsen van een bestelling kunt u de licentie snel in uw inbox verwachten. Let er wel op dat er speciale pakketten zijn die werken op Windows en Mac.

 

Eenvoudig en snel toegang tot belangrijke Office programma’s

Microsoft Office software bestaat uit onder meer Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams en Yammer. Hierdoor schrijft u eenvoudig foutloze teksten, maakt u complexe berekeningen, ontwerpt u heldere presentaties en u houdt overzicht in uw communicatie met leveranciers, klanten en werknemers. De software is geschikt voor uw desktop, tablet en telefoon, zodat u waar dan ook ter wereld efficiënt te werk kunt gaan. De pakketten zijn scherp geprijsd, uiterst gebruiksvriendelijk en voor één apparaat geschikt. U bent geen maandelijkse kosten kwijt en uw apparaat heeft relatief weinig schijfruimte nodig tijdens de installatie.

 

Bescherm uw apparaten tegen externe bedreigingen met Office 2019

Continu wordt het internet gevuld met mogelijke bedreigingen voor uw apparaten. Deze bedreigingen laat u natuurlijk liever links liggen. Daarom beschermt de software uw apparaten tegen externe bedreigingen en lekken. Dit wordt uitgevoerd met behulp van ingebouwde hulpprogramma's voor privacy en compliance. Of u nu kiest voor Microsoft Office 2019 of Office 2016, in beide gevallen bent u verzekerd van kwalitatief goede software. Meer weten? Neem gerust contact op met de behulpzame klantenservice en laat u vrijblijvend informeren.


← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen