Nuance Power PDF Advanced V2.1

Min: €0 Max: €25

Power PDF is de slimmere waarde in PDF-software. Nu is er een alternatief voor Adobe Acrobat met een intuïtieve Office-gebaseerde gebruikerservaring waarmee gebruikers kunnen werken met dezelfde ervaring die ze kennen, samen met een indrukwekkende reeks functies die speciaal zijn ontworpen om zakelijke gebruikers productiever te maken. Met Power PDF krijgt u alle tools die nodig zijn voor het annoteren, markeren, beveiligen en comprimeren van PDF plus extra functies die alleen beschikbaar zijn bij Nuance voor documentconversie, zoeken, connectiviteit en meer.

Verander productiever in PDF:

Maak PDF-bestanden rechtstreeks vanaf uw scanner met tijdbesparend scannen met één klik naar PDF. Scan naar standaard afbeelding, doorzoekbare of bewerkbare PDF-formaten. Scannen en markeren, doorstrepen of onderstrepen - allemaal in één stap.

Maak PDF-bestanden vanuit elke pc-applicatie die kan afdrukken
Maak direct 100% industriestandaard PDF-bestanden met beveiligingsopties die volledig compatibel zijn en compatibel zijn met alle PDF-viewers. U kunt zelfs bladwijzers toevoegen en hyperlinks overbrengen bij het maken van PDF-documenten vanuit Microsoft Word, Excel en PowerPoint.

Typ uw documenten niet opnieuw:

Als u met PDF-documenten in andere applicaties moet werken, verspil dan geen kostbare tijd aan het opnieuw maken ervan - converteer ze. Complexe lay-outs met kolommen, tabellen en afbeeldingen worden getrouw gereproduceerd in Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint® en Corel® WordPerfect®-documenten. U krijgt ook uitzonderlijke spreadsheetcontrole en functies waarmee u alle pagina's van een PDF-document kunt combineren in één Excel-werkblad, zodat u niet langer hoeft te knippen en plakken. U kunt zelfs alleen de geselecteerde tekstgebieden selecteren, kopiëren en converteren uit een PDF-document.


← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen