F-Secure - F-Secure Freedom VPN

F-Secure FREEDOME VPN

- Licentie voor Windows, Mac, Android en iOS.
- Activeer de licentie op de officiële website van de fabrikant.
- Direct downloaden voor directe bescherming.
- Deze licentie kan alleen worden gebruikt / geactiveerd in de Europes

Lees meer...
Aantal: 1

F-Secure FREEDOME VPN voor 1 PC voor 1 Jaar

- Licentie voor Windows, Mac, Android en iOS.
- Activeer de licentie op de officiële website van de fabrikant.
- Direct downloaden voor directe bescherming.
- U ontvangt alle instructies.


Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke VPN-oplossing? Met FREEDOME VPN beschermt u uw persoonlijke gegevens op internet met een druk op de knop.

VEILIG ONDERWEG IN OPENBARE WLAN-NETWERKEN

Wanneer u verbinding maakt met een openbaar wifi-netwerk, codeert FREEDOME VPN uw gegevens en maakt deze onleesbaar voor anderen.

Klik hier voor de installatie instructies

 

F-Secure Freedom VPN 1 PC/1 Jaar

Als u daadwerkelijk veiligheid nastreeft als u zich op het internet begeeft, denk dan eens aan de F-Secure Freedom VPN 1 PC/1 jaar. Deze buitengewoon interessante VPN ondersteunt alle talen en alle landen binnen de Europese Unie. U doet er toch al verstandig aan om uw software in onze webshop te kopen. Ons aanbod is niet alleen bijzonder groot, wij bieden u ook nog eens zeer aantrekkelijke kortingen, kortingen die wel op kunnen lopen tot 70 procent.

 

Optimale bescherming op internet

Met de F-Secure Freedom VPN 1 PC/1 Jaar krijg je optimale bescherming als u zich op internet begeeft. U verkent het internet en ondertussen wordt u beschermd tegen schadelijke en gevaarlijke webpagina’s. Op die manier is zowel uw veiligheid als uw privacy steeds gewaarborgd. U werkt met een F-Secure Freedom VPN 1 PC/1 Jaar met virtuele locaties, waarbij u de keuze hebt uit liefst 25 verschillende locaties. Vanuit die locaties hebt u toegang en bekijkt u dat wat u wilt bekijken. Dus ook naar die diensten die eventueel niet in uw eigen land beschikbaar zijn.

 

Uw anonimiteit is en blijft gewaarborgd

Met deze VPN wordt uw online verkeer steeds versleuteld. Zelfs de serviceproviders zijn niet in staat om te zien wat u online aan het doen bent. Uw IP-adres blijft verborgen voor de websites die u met een bezoek vereerd, waardoor ook op deze wijze uw anonimiteit steeds gewaarborgd is en blijft. Met de F-Secure Freedom geniet u ook tracking bescherming. Deze functie voorkomt dat u te volgen bent door adverteerders en dat deze adverteerders ten koste van uw privacy geld aan u gaan verdienen. Ook biedt de VPN van F-Secure Freedom wifi bescherming. U bent simpelweg niet te hacken, ook niet als u gebruik maakt van een openbaar wifi netwerk.

 

Alleen de beste en betrouwbare licenties

Check onze webshop voor software en alleen de beste licenties voor antivirus en virusscanners. Zeker op dat vlak gelden wij als toonaangevend. Wij bieden u altijd betrouwbare licenties en zorgen ervoor dat u uw software zo snel mogelijke na uw betaling geleverd krijgt.

KLIK HIER VOOR DE INSTALLATIE INSTRUCTIES

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen