Bullguard - Bullguard 1pc/1jaar

Na aankoop wordt de activatiesleutel, en de handleiding direct per e-mail geleverd. Dit BullGuard-beveiligingspakket is na activatie 1-jaar geldig op 1-Windows computer.

Lees meer...
Aantal: 1

BullGuard Internet Security 2020 voor 1-apparaat ondersteunt alle talen en landen binnen de Europese Unie. Na aankoop wordt de activatiesleutel, en de handleiding direct per e-mail geleverd. Dit BullGuard-beveiligingspakket is na activatie 1-jaar geldig op 1-Windows computer.

 

  • Licentie: Bullguard Internet Security 1-apparaat (Windows)
  • Versie: volledige versie, bruikbaar voor versie 2020
  • Aantal: voor 1 apparaat
  • Duur: 1 jaar (vanaf activering, niet vanaf datum van aankoop!)
  • Systemen: 32/64 bit Windows
  • Regio & taal: geldig voor alle beschikbare talen voor EU-regio, incl. Noorwegen, IJsland en Zwitserland
  • Downloaden: officiële download rechtstreeks van de fabrikant
  • Kwaliteit: afkomstig van geregistreerde Europese BullGuard Partner

 

KLIK HIER VOOR DE INSTALLATIE INSTRUCTIES

 

Bullguard Internet Security

Veilig op internet en een veilige computer. Dat is wat iedereen wil en wat ook iedereen kan krijgen. Hoe? Heel simpel, door gebruik te maken van Bullguard Internet Security. Op bijzonder effectieve wijze wordt uw computer beveiligd, zonder dat de prestaties van uw PC daar onder zullen lijden.

 

Vakkundig onschadelijk gemaakt

Als u kiest voor beveiliging van Bullguard Internet Security, dan krijgt u de best denkbare anti-virusbescherming. Malware en andere bedreigingen die in staat zijn uw apparaat te infecteren worden vakkundig onschadelijk gemaakt. U krijgt bovendien een zogenaamde kwetsbaarheden-scan. Met behulp van een vulnerability scanner zorgt voor controle op eventueel ontbrekende beveiligingsupdates, op verbindingen met onbeveiligde wifi-netwerken en op programma’s die automatisch worden uitgevoerd en eventueel malware kunnen zijn.

 

Uw PC blijft gewoon topprestaties leveren

Ook uw kinderen zijn veilig met Bullguard Internet Security. Met parental control heeft u een zeer krachtige tool in huis die uw kinderen beschermen tegen ongewenste content. Uw computer wordt steeds ontdaan van onnodige bestanden, waardoor er steeds geheugen vrijkomt en de computer snel is en dat ook blijft. Zo houdt u een computer die topprestaties blijft leveren. En wat dacht u van encrypted cloudback-up? Er wordt in dat geval een back-up gemaakt en de bestanden worden vervolgens rechtstreeks vanuit Bullguard op uw Google Drive, Dropbox of One Drive account geplaatst. Indringers maken uiteraard geen enkele kans als u gebruik maakt van de beveiligingsproducten van Bullguard. Dat moge duidelijk zijn.

 

Zeer groot en gevarieerd aanbod

Als u en de beste software wenst op het gebied van beveiliging én die producten tegen de scherpste prijzen aan wilt schaffen, dan doet u zaken met ons. Wij bieden u steeds hoge kortingen die op kunnen lopen tot wel 70 procent. Ons aanbod is bijzonder groot, zeker ook als het gaat om de verkoop van anti-virus en virusscanner licenties. Wat dat laatste betreft mogen wij ons toonaangevend noemen, en daar zijn we uiteraard bijzonder trots op. Als u de software betaald heeft, zorgen wij ervoor dat u de software zo spoedig mogelijk geleverd krijgt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen