Windows 10 pro Tips

Overweegt u om Windows 10 Pro aan te gaan schaffen of heeft u zojuist de licentiecode via GuardSofware ontvangen? In beide gevallen wilt u snel en goed overweg kunnen met de software. Om het u gemakkelijk te maken, leest u hier drie handige tips waarmee u direct aan de slag kunt gaan.

 

1. Vind sneller uw favoriete programma’s via uw start

De desktop werd voorheen gezien als de plek waar u uw programma’s enkel opstartte. Echter is daar met Windows 10 verandering in gekomen. Het startmenu is dé plek geworden om uw favoriete programma’s te vinden en te organiseren. Linksboven ziet u de apps die u het meest gebruikt en de tegels in de rechterkolom kunt u naar wens aanpassen.

 

2. Maak slim gebruik van de toetsenbord combinaties

Er zijn veel nieuwe functies ingebouwd voor Windows 10. Om sneller en efficiënter te werken, hebben deze functies ook specifieke toetsenbord combinaties toegekend gekregen:

  • Windows-toets + Tab (Taakweergave)
  • Windows-toets + PijltjeRechts + PijltjeOmhoog (plaatst venster in rechterbovenhoek)
  • Windows-toets + PijltjeOmhoog of PijltjeOmlaag (plaatst venster boven of onder)
  • Windows-toets + Ctrl + PijltjeLinks of PijltjeRechts (schakelen tussen bureaubladen)
  • Windows-toets + Ctrl + D (nieuw bureaublad)
  • Windows-toets + Ctrl + F4 (sluit bureaublad)

 

3. Uw bestanden snel terugvinden met de snelle zoekfunctie

Ieder bedrijf heeft een behoorlijke database met bestanden. Mocht een van u werknemers een bestand hebben verplaatst, dan kan het een behoorlijk opgave zijn om deze terug te vinden. Met behulp van de snelle zoekfunctie kunt u alle bestanden snel terugvinden. Hiervoor drukt u op start en u typt het bestand in waar u naar op zoek bent.

 

Nog niet in het bezit van Windows 10 Pro?

Bovengenoemde tips zijn slechts enkele voorbeelden waar u van profiteert als u Windows 10 Pro installeert. De software bestelt u eenvoudig en snel via GuardSoftware. De kortingen lopen hoog op, u bent verzekerd van een gegarandeerde werking en alle licenties zijn 100% legaal. Meer weten? De behulpzame klantenservice helpt u graag verder als u contact opneemt.

← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen