Wat is beter Windows 10 Home of Pro?

Twee versies die het meest gebruikt worden van Windows zijn Windows 10 Home en Windows 10 Pro. De naam zegt het eigenlijk al, de laatste versie is speciaal ontworpen voor bedrijven. Deze software wordt dan ook vaak gebruikt op professionele computers en professionele laptops. Gebruikt u het besturingssysteem in uw privéomgeving, dan werkt u snel, veilig en effectief met behulp van Windows 10 Home. Wat de exacte verschillen zijn tussen beide, leest u hier.

 

Bescherm uw device beter met Windows 10 Pro

Qua features is er weinig verschil tussen de Home software en Pro software. Het grote verschil merkt u in de beveiliging van het besturingssysteem. De Pro software beschermt uw devices beter en een apparaat dat werkt op Windows Pro, is te koppelen aan het domein. Bij Windows Home is dit niet het geval. Wilt u graag op afstand verbinding maken met een device in een andere ruimte? Ook dat is een reden om te kiezen voor Windows Pro. De vier belangrijkste functies waar u gebruik van kunt maken met Windows Pro zijn:

  • BitLocker
  • Update for Business
  • Remote Desktop
  • Assigned Access opties

 

Bestel beide licenties via GuardSoftware

Heef u een keuze kunnen maken voor welke licentie u gaat? In dat geval hoeft u niet verder te zoeken en bestelt u de gewenste licentie eenvoudig en snel via GuardSoftware. De software wordt voor een aantrekkelijke prijs aangeboden, u ontvangt de benodigde licentiecode razendsnel in uw inbox en de software werkt gegarandeerd. Heeft u vragen over de software? De behulpzame klantenservice helpt u graag verder als u contact opneemt. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd advies op maat verwachten. 100% legale licenties, dat is wat u van GuardSoftware kunt verwachten.

← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen