Office voor Mac

Met Office voor Mac werkt u met de moderne en versies van OneNote, Outlook, PowerPoint, Excel en Word. U ervaart een fijne en vertrouwde combinatie van de unieke Mac-functies en Office waar u zo graag mee werkt. Door de ingebouwde geautomatiseerde ontwerp- en onderzoeksfuncties vindt u sneller documenten die u op dat moment nodig heeft en krijgt u meer gedaan binnen hetzelfde tijdsbestek. Via GuardSoftware bestelt u Office voor Mac extra voordelig en de licentiecodes ontvangt u na het bestellen snel in uw inbox. De software voor uw Mac werkt gegarandeerd en u heeft de keuze uit verschillende pakketten, waaronder Office 2016 Mac en Office thuisgebruik en zelfstandigen 2016. Welke software haalt u binnenkort in huis?

 

Veiliger en flexibele hulpprogramma’s dankzij Office 365.

Gaat u de Office software voor uw organisatie gebruiken, dan bent u verzekerd van de beste productiviteitsoplossing. Dankzij OneDrive voor Bedrijven deelt en bewerkt u eenvoudig documenten en u opent agenda's en e-mail met Outlook, zelfs als u offline bent. Iedereen kan waar dan ook ter wereld deelnemen aan uw online vergadering met één klik en u bevordert het teamwerk met ingebouwde chatberichten, polls en whiteboards. Bestanden kunt u eenvoudig delen via apps en u verbindt eenvoudig uw werknemers met hun inhoud door het opslaan en delen van bestanden.

 

Alle e-mail, agendagebeurtenissen en bestanden op één plek

Alle e-mail, agendagebeurtenissen en bestanden krijgt u eenvoudig op één plek met Outlook, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Foto’s, video’s en bestanden houdt u overzichtelijk op de juiste plek dankzij 1 TB aan OneDrive-cloudopslag en u beveiligt belangrijke bestanden door uw vingerafdruk, gezicht of pincode als extra beveiliging in te stellen. Uw OneDrive-bestanden worden in realtime geback-upt en volledige OneDrive kunt u herstellen tot maximaal 30 dagen terug.

← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen