Office Home & Business 2016

Office Home & Business 2016 is de perfecte software voor degenen die Office op één apparaat willen gebruiken en hierdoor geen voorkeur geven aan een abonnement. U verhoogt uw productiviteit met de software, profiteert van meer functionaliteit en ervaart een betere samenwerking met andere gebruikers. Via GuardSoftware bestelt u de software eenvoudig en snel en u profiteert van een aantrekkelijke korting tijdens het bestellen. Gaat u binnenkort aan de slag met deze handige software van Office?

 

Maak gebruik van verschillende programma’s

Office Home & Business is een totaalpakket met daarin Word 2016, Excel 2016, Powerpoint 2016, OneNote 2016 en Outlook 2016. De software is na de installatie oneindig te gebruiken en geschikt voor één computer. Daarnaast werkt Office 2016 perfect samen met Windows 10 en u heeft waar dan ook ter wereld toegang tot uw bestanden via OneDrive. Schrijf foutloze teksten, maak eenvoudig notities, voer (complexe) berekeningen uit en maak prachtige presentaties. U doet het allemaal met de Office Home & Business 2016 software. Zoekt u naar software voor uw Mac, dan biedt Office voor Mac 2016 een fijne uitkomst.

 

Bestel de licentiecodes voor onder meer Office voor Mac 2016 via GuardSoftware

Bent u overtuigd van de voordelen die de Office software u te bieden heeft? Wacht dan niet langer en bestel in dat geval de benodigde licentiecodes via GuardSoftware. De code ontvangt u na het bestellen direct in uw inbox, de licentie die u hier bestelt is 100% legaal en werkt gegarandeerd. Voor vragen of voor meer informatie over de software staat de behulpzame klantenservice graag voor u klaar. U schakelt het team 365 dagen per jaar in tussen 09:00 uur en 21:00 uur. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd service op maat verwachten.

← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen