Windows 10 kopen

Min: €0 Max: €15

Met de nieuwste software van Windows krijgt u meer gedaan in dezelfde tijd. U start uw computer sneller op, maakt gebruik van een uitgebreid startmenu en werkt creatiever door onder meer SharePoint, PowerPoint, OneNote, OneDrive en Microsoft Teams te gebruiken. Met Windows 10 Pro uit de collectie van GuardSoftware bent u verzekerd van eenvoudig en flexibel beheer en dit maakt de software een solide basis voor uw onderneming. Vereenvoudig en maken van afspraken met klanten en stimuleer geïntegreerde werkstromen klanten en leveranciers en bestel vandaag nog dit handige pakket voor uw onderneming.

 

Tijdbesparende snelkoppelingen voor uw onderneming en in uw privéleven

Windows 10 kopen is de uitkomt voor zowel ondernemers als voor particuliere gebruikers. Door de tijdbesparende snelkoppelingen gaat u effectiever aan de slag, door de Tips-app bewaart u het overzicht en foto’s bewerkt u met de basisfuncties van Windows 10. Daarnaast bent u in uw online omgeving optimaal beschermd tegen schadelijke koppelingen, phishing-pogingen, virussen, malware, spam en ransomware. Op deze pagina kiest u uit Windows 10 Home en Windows 10 Pro. De licenties voor Windows 10 zijn 100% legaal en u ontvangt deze na het bestellen spoedig in uw inbox. Voor vragen helpt de behulpzame klantenservice u 365 dagen per jaar tussen 09:00 uur en 21:00 uur graag verder. Gaat u binnenkort ook Windows 10 kopen?

 

De geavanceerde beveiliging biedt u proactieve bescherming

Als u in uw privéomgeving of op het werk regelmatig het internet gebruikt, wilt u er natuurlijk zeker zijn dat uw bestanden, foto’s en creditcardgegevens goed beschermd zijn. U zit immers niet te wachten op hackers die met uw persoonlijke data aan de haal gaan. Daarom is Windows software voorzien van cloudintelligentie, zodat u met deze geavanceerde beveiliging proactief bent beschermd. U vereenvoudigd updates en implementaties door tools waar tegenwoordig ook IT-professionals mee werken. Heeft u vragen over onze producten en diensten? dan staan wij u graag te woord. Maakt u gebruik van ons contactformulier dan komen wij zo snel mogelijk op uw vraag terug.


← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen