AVG - TuneUp Utilities 2020

Maak uw pc sneller, schoon deze op en los problemen op met een geavanceerde optimalisatieprogramma voor de pc

Aantal: 1
Meer pc-kracht dan u ooit voor mogelijk had gehouden

Laat uw oude pc weer presteren als nieuw – en uw nieuwe zelfs nog beter – met AVG TuneUp. Ons optimalisatieprogramma voor de pc wordt geleverd met vernieuwde slaapmodustechnologie om de snelheid en prestaties van uw pc te verbeteren, en met Disk Cleaner en Browser Cleaner om opslagruimte vrij te maken.

 

AVG TuneUp Utilities 2020

Het is een gegeven dat uw computer met de tijd trager wordt. U heeft zich daar al min of meer bij neergelegd. En toch is dat niet nodig als u AVG TuneUp Utilities 2020 gebruikt. Het zeer geavanceerde optimalisatieprogramma maakt van uw oude computer een nieuwe en wellicht zelfs betere computer.

 

Met de bijzondere slaapmodus technologie

AVG TuneUp Utilities 2020 krijgt u geleverd met de nieuwe en zeer bijzondere slaapmodus technologie. Door gebruik te maken van deze technologie worden zowel snelheid als prestaties van de computer sterk verbeterd. Bovendien wordt met het TuneUp programma va AVG de nodige opslagruimte vrijgemaakt. Ja, het aanschaffen van dit TuneUp programma is bijzonder aan te raden. U profiteert dan namelijk van volledig automatisch onderhoud van uw computer, zonder dat u daar iets speciaal voor hoeft te doen. Bovendien is bewezen dat uw Windows computer gewoon weer een stuk sneller wordt.

 

Geïnstalleerde programma’s maken normaliter uw computer steeds trager

Software die u niet nodig hebt? Die wordt door AVG TuneUp Utilities 2020 gewoon verwijderd waardoor het ook niet zal storen en uw computer dus ook niet langzamer maakt. Ook overbodige bestanden worden verwijderd waardoor bovendien weer ruimte vrijkomt. Ook uw programma’s worden steeds automatisch bijgewerkt. Dan over de slaapmodus; zoals u weet wordt uw PC door de geïnstalleerde programma’s trager. Ze nemen immers geheugen op de computer in. Door de nieuwe slaapmodus technologie toe te passen zet u deze programma’s in de slaapstand. De programma’s worden vervolgens geactiveerd wanneer u ze echt nodig hebt, en geen seconde eerder. Alleen dat is al een reden om voor AVG TuneUp te kiezen.

 

Bij ons koopt u met aantrekkelijke kortingen

Ondertussen worden wij als toonaangevend beschouwd op het gebied van de verkoop van virusscanners en anti virus licenties. Het is bijzonder de moeite waard om uw software bij ons te kopen om het simpele feit dat we u steeds aantrekkelijke kortingen aan kunnen bieden. Die kortingen kunnen oplopen tot wel 70 procent.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen