Norton

Min: €0 Max: €30

Norton antivirus is een van de bekendste en een van de meest betrouwbare software waar u uw devices mee kunt beschermen. Met de pakketten van GuardSoftware kunt u een of meerdere apparaten beschermen en zijn zowel grote als kleine organisaties verzekerd van een veilige online werkomgeving. Gaat u ook voor deze kwalitatief goede software? Meer dan 50 miljoen gebruikers gingen u al voor.

 

Profiteer van maximale bescherming met deze fijne software

Norton Security Standard bestelt u op deze pagina met een aantrekkelijke korting. Na de installatie van de software bent u goed beschermd tegen malware en virussen. Hierdoor voert u online transacties veilig uit en de beveiliging van ieder apparaat regelt u snel en eenvoudig via een online webportal. 24 uur per dag en 7 dagen per week wordt wereldwijde monitoring van bedreigingen voor u uitgevoerd, zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op ondernemen. Door het wachtwoordbeheer heeft u toegang tot handige tools om uw creditcardgegevens en wachtwoorden makkelijker online te verzamelen, te beheren en op te slaan. Belangrijke bestanden bewaart u in de vorm van een een preventieve maatregel Denk hierbij als maatregel tegen ransomware, diefstal van devices en gegevensverlies door schijfdefecten. De slimme firewall zorgt voor de nodige toezicht op ieder vorm van communicatie tussen uw devices en andere devices.

 

Een totaalpakket voor een scherpe prijs

De antivirus van Norton biedt een fijn totaalpakket voor een scherpe prijs. U kunt vertrouwen op geavanceerde realtimebescherming tegen bestaande en opkomende bedreigingen, zodat uw financiële gegevens goed worden beschermd. Door Secure VPN surft u veilig en anoniem zonder logboekregistratie en vanaf het moment dat u een abonnement installeert, is er een Norton-expert beschikbaar om uw apparaat vrij te houden van virussen. Heeft u vragen over onze producten en diensten? dan staan wij u graag te woord. Maakt u gebruik van ons contactformulier dan komen wij zo snel mogelijk op uw vraag terug.


← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen