McAfee

Min: €0 Max: €25

Met McAfee® software bent u verzekerd van optimale bescherming van uw devices. De software controleert, nadat u deze heeft geïnstalleerd op uw pc, met de kwetsbaarheidsscanner op verouderde programma’s. Zijn deze kwetsbaarheden gedetecteerd, dan ontvangt u direct aanbevelingen voor slimme oplossingen. De online activiteiten van (kleine) kinderen beperkt u door het ouderlijk toezicht en rapporten van iedere gebruiker kunnen worden geprint. Phishinglinks worden geblokkeerd, zodat deze niet op uw sociale netwerken of in uw e-mail terecht kunnen komen.

 

Sluit een pakket met McAfee® antivirus voor één jaar af

Op deze pagina heeft u de keuze uit verschillende soorten antivirus software, die u voor één jaar af kunt sluiten. De software is door de combinatie van Anti-virus, Anti-spyware & Anti-malware en real-time beveiliging de perfecte basis om al uw devices te beschermen. Nadat u de software heeft geïnstalleerd op uw apparaat, kunt u direct veilig online winkelen en zoeken. Door de PC optimalisatie en privacy tools laat u uw computer sneller werken en na de installatie kunt u direct ouderlijk toezicht instellen. De anti spam laat u veiliger werken en u bent ook nog eens beschermd tegen hackers en diefstal.

 

Kies uit verschillende pakketten voor een of meerdere apparaten

Heeft u een eenmanszaak of een grotere organisatie waar meerdere werknemers in dienst zijn? Zowel als consument als ondernemer bent u en zijn uw werknemers optimaal beschermd met McAfee® software. Daarom heeft u op deze pagina de keuze uit verschillende pakketten die geschikt zijn voor een of meerdere apparaten. Na het aanschaffen van een van bovenstaande pakketten ontvangt u de licentiecodes in uw inbox en kunt u direct aan de slag met de installatie van de door u reeds aangekochte software. U profiteert op deze pagina van hoge kortingen, voor vragen bereikt u de snelle klantenservice en u bent na het bestellen verzekerd van een gegarandeerde werking.


← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen