Kaspersky

Min: €0 Max: €40

Zowel op werk als in uw privéomgeving wilt u dat uw digitale leven zo goed mogelijk wordt beschermd. Daarom is de aanschaf van Kaspersky antivirus een erg verstandige keuze. Door deze software te bestellen voor een of meerdere devices, weet u zeker dat u optimaal beschermd bent tegen onder meer virussen, ransomware en phishing. Uw computer wordt automatisch gescand op dreigingen zoals drive-by cryptomininginfecties. Komt u na de installatie van Kaspersky antivirus erachter dat uw device al is geïnfecteerd? Maakt u zich vooral geen zorgen. Kaspersky antivirus zorgt er namelijk direct voor dat u deze problemen kunt herstellen en dat u uw pc laat presteren zoals het is bedoeld.

 

Voer veilig online transacties uit met de software

Als ondernemer kunt u er niet omheen, het doen van online transacties behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Of u nu inkoopt bij uw leveranciers, personeel uitbetaalt of en offerte betaalt, in alle gevallen wilt u er zeker van zijn dat uw rekeninggegevens en het geld optimaal maximaal worden beschermd. De software verzekerd u van een veilige werkwijze en voorkomt dat hackers toegang hebben tot uw creditcard en rekeningnummers. Uw identiteit op social media wordt goed beschermd en als u bijvoorbeeld iets moet streamen of downloaden, worden geïnfecteerde bestanden direct geblokkeerd.

 

Ieder aspect van uw digitale leven wordt goed beschermd

Met deze software wordt ieder aspect van uw digitale leven goed beschermd. De pakketten zijn geschikt voor één apparaat, maar u bestelt ook extra voordelig pakketten voor drie of meer devices. De kortingen lopen hoog op en u bent verzekerd van een gegarandeerde werking. Na het bestellen ontvangt u de licentiecodes direct via uw mail en de licenties zijn 100% legaal. Start u binnenkort ook met de installatie van deze software? Veel ondernemers ging u al voor. Heeft u vragen neem dan contact op met onze klantenservice.


← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen