BullGuard

Min: €0 Max: €5

Maakt u in uw vrije tijd of op het werk regelmatig gebruik van een computer? Dan wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat uw device optimaal is beveiligd. BullGuard Internet Security beschermt uw computer of laptop voor één jaar en bevat tal van essentials om uw apparaat maximaal te beschermen. Denk hierbij aan Behavioral Detection Engine, anti-ransomware, anti-malware, antiphising en antivirus. U kunt waar dan ook ter wereld veilig surfen door de veilig verkennen modus en de BullGuard software is voorzien van een kwetsbaarhedenscanner.

 

Beveilig meerdere apparaten met BullGuard Internet Security

De BullGuard Internet Security software die u bestelt via GuardSofware is geschikt voor het beveiligen van meerdere apparaten. Naast bovengenoemde onderdelen bent u met de BullGuard software ook verzekerd van de volgende voordelen:

  • Firewall
  • Ouderlijk toezicht
  • Een cloudgeïntegreerde back-up
  • Pc-afstemming

Naast Windows werkt de software ook op apparaten die werken op Android en macOS. Beveiligingsupdates die uitgevoerd moeten worden, worden automatisch toegepast. Hierdoor bent u iedere dag van het jaar verzekerd van de meest actuele bescherming en de nieuwste bedreigingen maken geen schijn van kans op uw apparaten.

 

Beveilig een of meerdere apparaten met de software van BullGuard

De Internet Security software van BullGuard is in principe geschikt voor één apparaat. Dient u meerdere computers of laptops te beveiligen? In dat geval bestelt u via GuardSoftware een aantrekkelijk pakket waarmee u drie of vijf apparaten beveiligt. Bent u overtuigd van de voordelen die deze software u te bieden heeft? En installeert u liever vandaag dan morgen de software op uw device? U profiteert van aantrekkelijke kortingen, de benodigde licentiecodes ontvangt u na het bestellen snel in uw inbox en voor vragen over de software staat de behulpzame klantenservice graag voor u klaar.


Geen producten gevonden...

← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen