Antivirus

Min: €0 Max: €40

Voor zowel uw organisatie als in uw privéomgeving is antivirus software van Norton, Kaspersky, McAfee of BullGuard een vereiste.

 

Antivirus software

Voert u taken uit als het bekijken en versturen en van e-mails, internetbankieren voor uw administratie of inkopen bij uw leveranciers, dan loopt u in alle gevallen het risico om een virus binnen te halen. Tijd om hier verandering in aan te brengen door veilige software te bestellen via GuardSoftware.

 

Antivirus software scant naar malware en naar prestatieproblemen

De software die u via deze pagina bestelt biedt u verschillende voordelen. Zo wordt er dagelijks gescand naar malware en naar prestatieproblemen en beveiligingsupdates worden realtime uitgevoerd. Mocht u last hebben van kwaadaardige downloads, dan worden deze opgevangen voordat ze uw pc bereiken. Hierdoor bent u optimaal beschermd tegen virussen, spyware en andere malware en onveilige koppelingen en downloads worden altijd direct geblokkeerd. Daarnaast blokkeert goede antivirus software u tegen hackers op het internet. Hierdoor weet u zeker dat belangrijke bedrijfsgegevens, persoonlijke bestanden, creditcardgegevens en bankrekeningnummers niet gestolen kunnen worden. Door de firewall –functie worden onbevoegde binnenkomende verbindingen ook geblokkeerd. U bent met de software op deze pagina verzekerd van een gegarandeerde werking en u ontvang na het bestellen de serienummers direct in uw inbox.

 

Profiteer van aantrekkelijke kortingen in de webshop van GuardSoftware

Bent u overtuigd van de voordelen die de software u te bieden heeft? Bestel in dat geval vandaag nog de software van Norton, Kaspersky, McAfee of BullGuard in de webshop van GuardSoftware. U kiest op deze pagina uit diverse paketten en de voordelen van ieder pakket staan uitgebreid beschreven. De pakketten zijn in de meeste gevallen geschikt voor één device, maar er zijn ook een aantal pakketten verkrijgbaar waarmee u meerdere apparaten kunt beschermen. Meer weten? Het team van GuardSoftware helpt u graag verder als u contact opneemt.


← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is in onderhoud. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen